Aamiainen sisälsi 2 ruisleipää kaikilla mausteilla (eli päällä salaattia, kurkkua, makkaraa, juustoa ja paprikaa)

Lounas puolestaan oli pastaan perustuvaa (lisänä jäävuorisalaattia, kurkkua, herkkukurkkua, tomaattia, herkkusieniä, suolakurkkua, maissia) salaattia ja itse tehtyjä jauhelihapihvejä. Jälkkärinä mehujää.

Ja päivälliseksi samaa (pilkoin loput lihapullat loppusalaatin sekaan).

Maukkaiden ja pojoystävällisten lihapullien ohje :
vähärasvaista jauhelihaa
sipulia pienenpieninä kuutioina
valkosipulia vielä pienempinä kuutioina
kohtuuttoman paljon mustapippuria
ripaus suolaa
säilöttyä paprikaa suikaleina
säilykemaissia
sotketaan kaikki yhteen, leivotaan pulliksi, paistetaan uunissa 225asteessa kunnes kauniin värisiä.
Nautitaan hyvällä omalla tunnolla.